CURSURI

Initiere in tehnica creionului

Tehnica bazata pe construirea unei structuri de machiaj in
raport cu caracteristicile anatomice ale ochilor.

Aceasta  tehnica  se trage din Ucraina, fondatoarea ei fiind doamna Taisiya Vasilyeva. Este o tehnica bazata pe construirea unei structuri de machiaj in raport cu caracteristicile anatomice ale ochilor.

Este important de stiut ca aceasta tehnica nu înseamna machiaj realizat doar din creion(acuarela, eyeliner gel) ci acesta este completat cu fard, pigmenti, eyeliner pentru a obtine intensitatea si cromatica dorita. Fixarea cu farduri este obligatorie,altfel machiajul se va aduna in pliuri. Nu pot fi folosite orice tipuri de creioane de ochi, ci unele special concepute pentru a realiza aceasta tehnica, trebuie sa prezinte o duritate medie si sa nu fie prea grase.

Aceasta tehnica presupune pregatirea pleoapei, realizarea unei baze uscate pe care va fi aplicata schema machiajului.

Îndragesc enorm aceasta tehnica, pe care o utilizez pe lânga celalalte tehnici de cativa ani. Aceasta ne permite sa realizam corectii perfecte, sa descoperim mereu secrete ale artei machiajului.

Vom învata sa realizam corect cateva tipuri de machiaje si forme: machiajul de zi, diferite tipuri de machiaj de ocazie si de seara, introducere in tehnica acuarelei, smokey eyes, machiaj pentru sesiuni foto/video.

Se lucreaza cu produsele scolii, veti avea nevoie de pensule proprii !

DURATA CURSULUI – 5 zile lucratoare (8 ore pe zi) Cursul se bazeaza pe practica !

Adina Zotinca – makeup artist formator autorizat